Rabu, 13 Agustus 2014

[REVIEW] Kiehl's Aromatic Blends: Nashi Blossom and Pink Grapefruit

Looking for a new fresh perfume? You have to try this Kiehl's Aromatic Blends: Nashi Blossom and Pink Grapefruit.


At first the very first time when I typed this post, I was trying so hard to make it as simple as possible since all I have done lately, in my previous post, is mostly story telling. Hahaha. But well, when you wear a perfume, there is not merely a smell, but also a story. So there I go again telling you a story :P



To be fully honest with you, I have tried this perfume since last year in vial and fall in love with its natural simple scent. Since then, I have bought like 3 vials of this perfume, 'till several weeks ago I've got it in full size. You know that every time I try to write my post using full English, I feel so lame. Hahaha, so next paragraph will be written in proper Bahasa Indonesia *slapped*

Aromatic Blends: Nashi Blossom & Pink Grapefruit 
 pure and sensual fragrance spray with an enchanting, joyful aroma.
A blend of Nashi Blossom and Pink Grapefruit.
Accented by ginger and rounded out with soothing notes of soy milk and white musk
(kiehls.com)

Alasan kenapa aku suka parfum ini adalah wanginya sangat segar (It sounds more lame than previous language, so, what language I have to use? 日本語? 한글? Ini kayanya emang mood nulisnya lagi jelek. *tarik nafas dalam-dalam*) Pfffthh...


At the first, this perfume gives you a very fresh scent that reminds me of a slice of fruit! Orange? No, it is something fresher and tangy, it is grapefruit. When I wear it, I smell like a fresh orange. And this kind of scent is usually helps me to get my good mood back into its rightful place. LOL. About an hour after spraying this perfume, the fresh fruit scent is changing smoothly into soft fruity floral and I guess it is hmm, nashi blossom (as written in the box)? I don't actually know what is nashi. But Google told me, it is pear in Japanese. That's why its smell like a fruit. Several hours later, aku hanya bisa mencium wangi floral yang fresh. Aku cium agak lama dan well yes, it is a bit musky. Kiehl's claims kalau si parfum ini ada wangi ginger-nya. Kalau boleh jujur, aku engga mencium bau ginger sama sekali.



Untuk silage-nya sendiri, di badan aku sih soft, while the staying power is about 4-5 hours. I personally hope it can last about 8 hours. Padahal harganya udah lumayan agak mahal untuk ukuran parfum 30ml. Jika dibandingkan dengan CK One Shock for Her punya ku, ya masih lama si CK lah, aromanya pun jauh lebih kuat. Karena memang, parfum yang wanginya manis memiliki staying power dan aroma yang jauh lebih kuat dibandingkan jenis lainnya.

Satu hal lagi yang disayangkan, botolnya terkesan sangat murah. Padahal harganya enggak murah. Botolnya hanya botol kaca seperti yang ada di toko parfum isi ulang. Bedanya ada mark Kiehl's-nya dan terlihat sedikit lebih kokoh.

from Kiehl's USA


Walaupun begitu, aku enggak nyesel sih belinya karena efeknya yang memperbaiki mood dan aromanya yang segar ini semacam awakening kalau lagi bete. 

Thanks for reading, 


Love
M~


Product Information
Manufactured by Kiehl's
Made in USA
Volume 1 oz/30 ml
Price Rp 310.000 in Indonesia, USD $ 40 in USA
Unisex

9 komentar:

  1. I actually have this one in vial and end up bought the orange blossom & lychee one hahaha kompulsif di tengah-tengah belanja. tapi dua-duanya sama enaknya! Cuma yang orange blossom lebih "warm" wanginya

    http://beatrixdilla.blogspot.com

    BalasHapus
    Balasan
    1. Aku udah cobain semua yang Aromatic Mist. Favoritku cuma dua yg rose dan yang ini. :)

      Hapus
  2. Lo masuk nominasi the liebster award dari gue. Cek ya! :) -> http://komedi-romantis.blogspot.com/2014/08/the-liebster-award.html

    BalasHapus
  3. mbak saya no coment yahhh hahaaha gak ngeh hahaha

    BalasHapus
  4. Hmmm sepertinya wangi perfume nya Mau juga nih dibeliin
    Halah *plak

    BalasHapus

Wanna say something?
The comment is yours